Επιλέγοντας έναν οδοντίατρο Raleigh

Σε περίπτωση που ζείτε στο Raleigh, NC και προσπαθείτε να επιλέξετε έναν άλλο ειδικό οδοντιάτρου, θα μπορούσατε αναμφίβολα να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση όταν αρχίσετε να προσπαθείτε να περιορίσετε το πεδίο ώστε να ταιριάζει στα δικά σας κίνητρα. Το μεγαλύτερο μέρος του κράτους είναι ανεπαρκές όσον αφορά τις αναλογίες ασθενών/οδοντιάτρων. Όχι τόσο για τον Raleigh, ίσως λόγω της παρουσίας της στενής Οδοντιατρικής Σχολής UNC. Αγνοώντας εν συντομία την παρουσία σαφών υποειδικοτήτων της οδοντιατρικής (όπως οι ειδικοί του στόματος και οι περιοδοντολόγοι), υπάρχουν πάνω από 250 γενικοί οδοντίατροι στο Raleigh από τους οποίους να επιλέξουν!

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσο αμέτρητοι γενικοί οδοντίατροι στο Raleigh, πολλοί αποφασίζουν να μηδενίσουν ένα συγκεκριμένο πλήθος, όπως τα παιδιά (παιδιατρική οδοντιατρική). Να είστε ότι όπως μπορεί, μπορεί να γίνει σύγχυση σχετικά με το τι διοικήσεις διαφορετικά είδη των οδοντιάτρων ειδικοί κάνουν πραγματικά προσιτή σε σας, αορατα σιδερακια υποθέτοντας ότι μπορείτε να διαβάσετε το περιορισμένο χρονικό υλικό για Raleigh οδοντιατρική ειδικούς. Κάθε μία από τις ταξινομήσεις που ακολουθούν είναι μόνο περιοχές του κέντρου που, ως παιδιατρική οδοντιατρική, έχουν να κάνουν με το είδος των ατόμων που μια οδοντιατρική πρακτική Raleigh προσπαθεί να εξυπηρετήσει ρητά. Αυτό είναι, όλα τα πράγματα που εξετάζονται, μια περίοδο εξειδίκευσης, και φαίνεται απλώς να είναι νόμιμο για τους οδοντιάτρους στο Ράλεϊ να είναι δεκτικοί στις ανάγκες διαφόρων ειδών ασθενών. Μια παρόμοια μεθοδολογία για την επιλογή ενός οδοντιάτρου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε πολλές διαφορετικές περιοχές της επαρχίας της Βόρειας Καρολίνας – ιδιαίτερα επαρχιακές περιοχές, όπου ένας ή μόνο δύο οδοντίατροι μπορεί να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας ολόκληρης περιοχής. (Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σχέδια για σύντομο χρονικό διάστημα Οδοντιατρικής Σχολής στο κράτος ήταν αργά αποσταλμένα.)

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε την αταξία σας υποθέτοντας ότι ζείτε στο Ράλεϊ, οι ταξινομήσεις που εμπλέκονται συχνότερα από ευρείς οδοντιάτρους στο χώρο χαρακτηρίζονται από κάτω. Αυτοί οι ορισμοί δίνονται για να σας βοηθήσουν να διευθετήσετε την πιο ιδανική απόφαση για τις συνθήκες σας. Οι ορισμοί είναι περιστασιακοί; τα περισσότερα δεν χαρακτηρίζονται επίσημα από την Αμερικανική Οδοντιατρική συνεργασία ούτε από το NC Dental Board. Εκτός από ό, τι φαίνεται στους ορισμούς, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που να τις διαχειρίζονται. Το NC Dental Board αναμένει ότι όλοι οι ευρείς οδοντίατροι πληρούν συγκεκριμένους κανόνες και οι γενικοί οδοντίατροι στο Raleigh θα μπορούσαν να επιλέξουν να αποκαλούν τους εαυτούς τους οποιοδήποτε από τα συνοδευτικά (με εξαίρεση όπου ισχύουν επιπλέον ανάγκες και έχουν σημειωθεί κάτω). Στο Raleigh, χρησιμοποιώντας τις αρχικές τέσσερις τάξεις – με την πιθανότητα ότι είναι υλικές για τις ανάγκες σας-είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους περιορισμού του πεδίου των 250 οδοντιάτρων. Υποθέτοντας ότι έχετε ανάγκες για οδοντιατρική καταστολή, θα περιορίσετε το πεδίο πολύ πιο γρήγορα. (Ο Raleigh είχε μόλις έξι NC Dental Board επιβεβαίωσε τους προμηθευτές οδοντιατρικής στοματικής γνωστικής καταστολής τον Ιούνιο του 2009.)

– Διορθωτική οδοντιατρική-οδοντιατρικοί ειδικοί που εκτελούν εργασία που είναι ουσιαστικά καλαίσθητη στη φύση-ως εκ τούτου, προσφέρουν τύπους βοήθειας που θα βελτιώσουν το χαμόγελό σας.

– Οδοντιατρική καταστολή-οδοντιατρικοί ειδικοί που δίνουν επιπλέον διοικήσεις καταστολής (πέρα από τα “τυπικά” ηρεμιστικά που χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ευρείς οδοντιάτρους) για να βοηθήσουν στην επίβλεψη της έντασης και της αποστροφής στο μαρτύριο. Βιώσιμο το 2009, το NC Dental Board ελέγχει επί του παρόντος την οργάνωση της καταστολής από ευρείς οδοντιάτρους – απαιτώντας τόσο εξαιρετική προετοιμασία όσο και εμπειρία για τους ανθρώπους που δίνουν διοικήσεις καταστολής. Υπάρχουν διάφοροι βαθμοί επιχορηγήσεων καταστολής. Οι περισσότεροι ασθενείς που παρουσιάζουν ένταση ή έχουν αποστροφή στην αγωνία μπορούν να εξυπηρετηθούν από το επίπεδο που είναι γνωστό ως στοματική Γνωσιακή καταστολή.

– Ενσωμάτωση Οδοντιατρικής-οδοντιατρικοί ειδικοί που δίνουν οδοντικά ένθετα (συναλλαγές για τα κανονικά δόντια σας), τα οποία είναι μια επιλογή σε αντίθεση με τα ψεύτικα δόντια και τα ικριώματα, ή μπορεί να χρησιμοποιηθούν σχετικά με αυτά για να δώσουν πιο εμφανή ασφάλεια καθώς και μια βελτιωμένη, πιο τακτική εμφάνιση.

– Εκτεταμένη οδοντιατρική-οδοντιατρικοί ειδικοί που επιθυμούν να είναι πλήρεις-εξειδικευμένες οργανώσεις για τους ασθενείς τους – εξοικονόμηση του ασθενούς/της οικογένειας από διαδοχικές αναφορές σε ειδικούς σε θέματα. Οι διοικήσεις τους θα μπορούσαν να ενσωματώσουν αποκαταστατικές και να ενσωματώσουν οδοντιατρικές διοικήσεις, ορθοδοντικές διοικήσεις και περιοδοντικά φάρμακα – επιπλέον των προληπτικών οδοντιατρικών Διοικήσεων. Αυτοί οι οδοντίατροι θα μπορούσαν να φέρουν μεγαλύτερη προετοιμασία στο τραπέζι για το πιο εκτεταμένο πεδίο των διοικήσεων. (Κοιτάξτε πραγματικά την εμπειρία.) παρά τη διαμονή, προσφέρουν μια προοδευτική και πλήρη κατανόηση του ασθενούς (ανάγκες, κλίσεις, υποθέσεις, γενική ευημερία) για να κάνουν όλα τα μέρη της οδοντιατρικής εξέτασης πιο redid και απλούστερα για τους ασθενείς. Αυτό είναι ένα γενικά νέο είδος εκπαίδευσης στο Ράλεϊ, αν και αποκτά γρήγορα εξέχουσα θέση.

– Προληπτική οδοντιατρική-οδοντιατρικοί ειδικοί που επικεντρώνονται γύρω από τη διαφύλαξη των στερεών δοντιών και των ούλων και την εξουδετέρωση των τρυπών και της στοματικής ασθένειας. Όλοι οι ευρείς οδοντίατροι έχουν προετοιμαστεί στην προληπτική οδοντιατρική, καθώς και υποστηρικτικές μεθόδους (σφραγίσματα, κορώνες κ. ο.κ.) που αναμένεται να προστατεύσουν την στοματική ευεξία. Η προληπτική οδοντιατρική εξέταση είναι βέβαιο ότι θα καλύπτεται αναμφισβήτητα κάπως από την οδοντιατρική προστασία, ενώ τα οφέλη της αποκαταστατικής οδοντιατρικής συχνά δεν είναι.

– Οικογενειακή οδοντιατρική-οδοντιατρικοί ειδικοί των οποίων η προσοχή είναι στη θεραπεία ασθενών οποιασδήποτε ηλικίας (αντί παιδιατρικών οδοντιάτρων). Οι οικογενειακοί οδοντίατροι συχνά δίνουν ουσιαστικό επίκεντρο στην παροχή προληπτικών οδοντιατρικών Διοικήσεων, αντί για αποκαταστατικές οδοντιατρικές διοικήσεις.

Τώρα που κατανοείτε τις διακρίσεις σε είδη γενικών τάξεων Διοίκησης οδοντιατρικής που υπάρχουν για ειδικούς οδοντιάτρων Raleigh, μην συγχέετε υποθέτοντας ότι διαπιστώνετε ότι μερικοί οδοντίατροι εμπίπτουν σε περισσότερες από μία ταξινομήσεις. Διαλέξτε όσες τάξεις πιστεύετε ότι ισχύουν για τις δικές σας ή τις απαιτήσεις της οικογένειάς σας. Δεδομένου ότι οι ειδικοί οδοντιάτρων Raleigh είναι διατεταγμένοι στην “υποστήριξη της καινοτομίας” του κράτους, οι περισσότεροι πιθανότατα θα έχουν τοποθεσίες που δηλώνουν ποιες είναι οι περιοχές του κέντρου τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους οδοντιάτρους που εμπίπτουν στις αρχικές τέσσερις ταξινομήσεις. Χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να βρείτε τον τύπο των ειδικών οδοντιάτρων που είναι σημαντικοί για εσάς χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ιστού και στη συνέχεια να διερευνήσετε ποιο είναι το πεδίο εφαρμογής των διοικήσεων και της εμπειρίας κάθε οδοντιάτρου.

Πράγματι, ακόμη και στην καινοτομία adroit Raleigh, μπορεί να ανακαλύψετε μερικούς προμηθευτές οικογενειακής Οδοντιατρικής και Προληπτικής Οδοντιατρικής που δεν διαθέτουν ιστότοπους και πραγματικά θέλουν να μηδενίσουν το πιο “συμβατικό” πεδίο εφαρμογής των γενικών οδοντιατρικών Διοικήσεων. Μπορεί να αποφασίσουν να περιορίσουν τις δημοσιεύσεις τους σε παραδοσιακά μητρώα δημοσιοποίησης τηλεφώνου εκτύπωσης, ή γενικές δημοσιεύσεις μητρώου βάσει Διαδικτύου. Λάβετε υπόψη ότι οι εκτεταμένοι προμηθευτές Οδοντιατρικής παρέχουν συνήθως οικογενειακές και προληπτικές οδοντιατρικές διοικήσεις, παρά το πιο εκτεταμένο πεδίο εφαρμογής των διοικήσεων.

Χρησιμοποιήστε τις ταξινομήσεις που αναγνωρίζονται σε αυτό το άρθρο για να σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε ποια είδη Διοικήσεων χρειάζεστε – τόσο τώρα όσο και αργότερα. Σφίξτε το πεδίο σε πολύ πιο μέτριο αριθμό οδοντιάτρων Raleigh που είναι ένα αξιοπρεπές αντίστοιχο για τις απαιτήσεις σας. Τότε, σε αυτό το σημείο, επικοινωνήστε με αυτά που φαίνεται να είναι ο καλύτερος αγώνας, και θέστε τυχόν επιπλέον ερωτήσεις που πιθανότατα δεν θα απαντηθούν στους ιστότοπούς τους ή σε άλλα δεδομένα που έχουν γίνει προσβάσιμα σε εσάς σχετικά με τις πρακτικές τους.

Η Εμπειρία Έχει Σημασία!

Καθώς ξεκινάτε τον τελευταίο γύρο αξιολόγησης για να βρείτε τον γενικό ειδικό οδοντιάτρου στο Raleigh το πιο ιδανικό για τις ανάγκες σας, θυμηθείτε ότι η εμπειρία είναι ζωτικής σημασίας να εξεταστεί, επισης. Πραγματικά ρίξτε μια ματιά στην υποκείμενη προετοιμασία του οδοντιάτρου, αλλά επίσης να εξετάσει τι είδους επιπλέον κλινική εμπειρία η οδοντιατρική ειδικός πήρε, παρά την ποσότητα των ετών το εν λόγω πρόσωπο έχει στην εμπιστευτική πρακτική. Από μόνιμη άποψη, πόσο καιρό ήταν ο οδοντίατρος στην περιοχή του Ράλεϊ; Σε περίπτωση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε διορθωτικές ή πλήρεις οδοντιατρικές διοικήσεις, πολύ καλά μπορεί να είναι χρήσιμο να λάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ποσότητα συγκρίσιμης μεθοδολογίας που έχει εκτελέσει ο προγραμματισμένος οδοντίατρος σας. Θετικά, φαίνεται θέμα σε σχέση με την επανορθωτική οδοντιατρική αποτελέσματα, αλλά την ικανότητα και την στοματική ευεξία είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βελτίωσης χαμόγελο.

Leave a Comment